tuinberegening

tuinberegening

Stelt u zich eens voor: U zit heerlijk in de tuin omringd met bloeiende planten, genietend van het zonnetje. De buren zijn druk in de weer met slangen en sproeiers, u niet. Want uw gazon en tuinplanten zien er fris en gezond uit dankzij een beregeningssysteem in uw tuin.

Door een goed ontworpen beregeningsinstallatie bespaart u veel moeite, tijd en niet te vergeten kostbaar water. Dankzij de tuinberegening profiteren het gazon en tuinplanten van de juiste hoeveelheid water op de juiste plaats en op het juiste moment.

Elke beregeningsinstallatie is een uniek samenspel van o.a. een pomp, sproeiers, druppelslangen, leidingen, afsluiters en eventueel een besturingscomputer en ontijzeringsinstallatie.

Als u kiest voor een beregeningsinstallatie dan stellen wij voorafgaand een beregeningsplan op, geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen, gebruik makend van een door u gekozen waterbron.

Bij aanleg in tuinen is het gemakkelijker om de beregeningsinstallatie te installeren wanneer de tuin nog moet worden ingeplant. In bestaande tuinen is het ook mogelijk om een volledig systeem in en op de grond te plaatsen, gebruik makend van een sleuvenfrees, minikraan en smalle spades. Door onze goede samenwerking met hoveniers, ontstaat er minimale schade aan beplanting en bestrating.

Wij bieden voor elk budget een passende oplossing, zodat ook in uw tuin het gazon en tuinplanten met de beste zorg voorzien worden van water.

De kosten voor een beregeningsinstallatie worden o.a. bepaald door de aard en omvang van de tuin, de waterbron en de kwaliteit van het water en uiteraard de mate van automatisering.

Twee keer per jaar heeft een beregeningsinstallatie onderhoud nodig, in het voorjaar om de installatie op te starten en goed af te stellen. In het najaar is het verstandig om de installatie vorstbestendig te (laten) maken.

Call Now Button
Chat openen
Meer informatie?
Hallo, waarmee kunnen we je van dienst zijn?